Besplatna dostava plina tel: 032/432-922, mob: 061/615-750

Servis plinske opreme

Najčešći kvarovi plinskih uređaja su:

  • gašenje plamena(gorionik ili plamenik) zapušenje dizni i instalacije
  • mali plamen na gorioniku ili prekidajući veliki plamen
  • nemogućnost paljenja na predviđeni način
  • curenje plina na spojevima
  • curenje plina iz crijeva, regulatora pritiska, gumica

Prepravka šporeta na zemni gas u šporet na plin (butan).
Prepravka šporeta sa gasnog režima(zemni gas) na plinski (butan) su vrlo zahtjevne, pa je neophodno pozvati servis ili stručno lice kao i za sve pomenute vrste kvarova.

Mnogi od kvarova na plinskim uređajima se otklanjaju na licu mjesta, a složeniji i više zahtevni kvarovi se odrađuju u servisu, što podrazumeva nošenje uređaja u servis.
Obezbjeđeni su originalni dijelovi za plinske uređaje vodećih svjetskih poznatih marki i što je najvažnije obezbjeđena je garancija za rad i dijelove. Naš servis možete kontaktirati na tel: 063/803-282

Plin i mjere opreza:

Plin je gas bez mirisa i ukusa i zbog toga se miješa sa malom količinom bezopasnog hemijskog sredstva jakog mirisa (odorant), koji plinu daje karakterističan miris tako da bi mogao da se oseti u slučaju curenja.

Prilikom sagorijevanja plina oslobađa se vrlo mala količina štetnih produkata, čime se svrstava među ekološki najčistije energente za domaćinstvo i ugostiteljstvo.
Pravilnom upotrebom, redovnim održavanjem uređaja na plin i instalacija poboljšavamo bezbednost ljudi i materijalnih dobara.